Снимка: iStock/3quarks

Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера стана ретроградна на 22-и юли и ще продължи да е такава до 3-и септември. През целия период тя ще бъде ретроградна в знака на Лъв. Връзките стават объркани, сещаме се за бившите, те се връщат в живота ни и това причинява стрес. Какво да очаква всяка зодия? Ето прогнозата на американнския "Cosmopolitan".

Овен
 
Животът в спалнята става малко странен. Не лош, просто чудат. Това, което преди ги е възбуждало, вече не върши работа. Старите им любими трикове в леглото пък не въбдуждат и трогват партньора. Нека експериментират и пробват нещо различно. Необвързаните пък да търсят нов човек, нова тръпка.

Телец
 
Периодът не е подходящ за подписване на договор за наем, купуване на имот или местене. Ако е необходимо да направят това, нека четат всичко много внимателно, преди да подпишат. Ще имат проблеми с хората, с които живеят. Нека са мили, да подреждат и да правят компромиси. Трябва да са щастливи вкъщи. Да чистят, да направят ново подреждане, да сложат украса.
 
Близнаци
 
Комуникацията е на фокус, така че да мислят много внимателно преди да говорят или да пишат. Близнаците научават, че са много добри говорители, но са лоши слушатели. Само защото могат да кажат нещо, не значи, че задължително трябва да го казват. Ако продължават с тази доминация в разговорите, никой няма да иска да разговаря с тях. Влошават се проблемите с роднини и съседи. Нека слушат повече, за да ги решат лесно.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase