Снимка: Istockphoto

 Всички ние притежаваме двойствена личност. Да, не са само Близнаците! Искате ли да изследвате двете страни на своята същност, базирано на зодиакалния ви знак? Добре тогава! Нека разгадаем мистериозните начини, по които всяка зодия се държи в своите добри и лоши дни.

 
А ето и как се държат 12-те зодии в своите щастливи и съответно напрегнати дни:

Овен

Добрите дни за Овена: Когато Овенът е в щастлив период, той се събужда с идеята да бъде пионер, втурвайки се напред с несравним ентусиазъм. Той излъчва енергия и харизма, вдъхновявайки всички около себе си. Сякаш си е инжектирал тройна доза еспресо!
 
Лошите дни за Овена: В най-лошите си дни Овенът може да бъде истински вулкан, избухващ при най-малката провокация. Неговото нетърпение достига нови висоти. Бъдете с повишено внимание, ако срещнете сърдит Овен – може да се окажете хванати в огнения му мерник!

Телец

Добрите дни за Телеца: Когато Телецът се радва на добри дни, той въплъщава спокойствие и хармония. Той се наслаждава на удоволствията на живота, било то гурме храна или луксозни удобства. Телецът излъчва неустоима аура, която кара всеки да копнее за своето дзен състояние.
 
Лошите дни за Телеца: Представете си упорит бик с буен нрав – такъв е Телецът в най-лошите си дни. Неговият иначе спокоен характер се трансформира във вихрушка от инат. Пресечете пътя му, когато се чувства зле, и може просто да се окажете нещастната мишена на неговите непоколебими рога.

Близнаци

Добрите дни за Близнаците: Те блестят в най-добрите си дни със своята интелектуална мощ и умение да водят остроумни разговори. Те безпроблемно прелитат между темите, оставяйки всички във възторг от познанията си. В тяхната компания скуката е прогонена в далечни галактики!
 
Лошите дни за Близнаците: В най-лошите си дни Близнаците могат да се превърнат в олицетворение на нерешителността. Те се разкъсват между хиляди мисли, оставяйки ума си в състояние на хаос. Ако водите дебат с гневен човек от зодия Близнаци, можете да се окажете в ситуация на словесно торнадо, което ви помита!

Рак

Добрите дни за Рака: Когато Ракът блести в най-добрите си дни, той става пазител на емоциите и съпричастността. Той излъчва топла, подхранваща енергия, която успокоява душите на хората около него. Мислете за него като за фин майстор, дирижиращ симфония от нежност и състрадание.
 
Лошите дни за Рака: Бъдете внимателни, когато пресичате пътя си със заядлив Рак, тъй като неговите емоционални излияния могат да бъдат непредвидими. Ракът се оттегля в черупката си, ставайки мрачен и чувствителен.
 
Останалите зодии и какви са те в добрите и лошите си дни - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase