Снимка: iStock/helivideo

Овен

Случайна свалка, представляваща по-скоро чат в социалните мрежи, отколкото реален контакт, ще стимулира романтичните ви пориви. Освен това, ще ви върне към спомените. Овладейте стремежа да се хвърлите в поредната любовна авантюра, ако вече споделяте чувствата си с някого и нямате убедителни причини да кръшкате.

Телец
Ново запознанство ще изиграе ключова роля в любовния ви живот. Първоначално може и да не осъзнаете значението му, но съвсем скоро „пъзелът ще се подреди“. Разговорите с любимия човек на моменти ще се окажат доста изнервящи, което няма да се случва без активното ви участие. Ако напрежението ескалира, бъдете готови да направите първата крачка към сдобряването.

Близнаци
Ще се наложи да жертвате част от личното си време в полза на близките, което означава, че ще сте принудени да разредите любовните срещи. Ситуацията най-вероятно ще предизвика недоволство от страна на половинката ви. Обяснете му/й откровено какви са причините за отсъствието ви и с какви проблеми се налага да се справите. От готовността му/й да прояви разбиране ще разберете и до колко ви обича.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase