Снимка: iStock/novielysa

 На 3-и юли ни очаква пълнолуние в знака на Козирог. Събитието се нарича още Супер Еленова луна. Ще трябва да оставим емоциите, да си служим с логиката и да мислим рационално. Сега е време да работим върху целите си. Някои зодии ще бъдат доста силно повлияни от пълнолунието. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Овен
 
Ще бъдат подктикнати да се фокусират върху усилията, които полагат в кариерата и върху професионалните задачи. Те винаги преследват целите си и са готови за действие. Сега ще бъдат още по-мотивирани да използва добре тази продуктивна енергия, която идва от Еленовата луна. Овните ще работят по професионалните си цели. Може сега да приключат с проект, по който са работили дълго или да се захванат с нова дейност. Фокусът им ще е върху бъдещето, което виждат за себе си, свързано с призванието им.
 
Рак
 
При Раците вниманието ще е съсредоточено върху романтичните връзки. Ще усетят желание за силни, стабилни връзки, в които има постоянство. Те са хора, които ценят приливите и отливите в живота. Но търсят смислени и съдържателни връзки и отношения. Сега осъзнават още по-добре значимостта на сериозните връзки с хора, на които могат да разчитат. Ще потърсят комфорта, като прекарват време с хората, с които усещат стабилност и сигурност. Тези зодии ще помислят и за бъдещето на отношенията.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase