Снимка: Istock

През тази седмица, планетата на комуникацията – Меркурий, влиза в знака на Рак, което може да ни направи по-чувствителни към думите на другите. Марс в Лъв пък ще направи квадрат с Уран в Телец. Трябва да избягваме драматичното поведение, игричките в любовта. Към това се добавя и нестабилният квадрат между Венера в Лъв и Уран.

Какво да очаква всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През последната седмица на юни и първите дни на юли, определено няма да можете да предвидите какво ще се случи, особено що се отнася до любовния ви живот. Венера и Марс се движат през вашия любовен сектор. В същото време Уран ще направи квадратура между двете планети. Поведението ви може да стане почти необмислено и има риск да направите нещо, за което сте си казвали, че никога няма да направите по отношение на текущата ви ситуация в любовния живот. Бъдете внимателни.

Телец

Според звездната карта, нещо назрява тази седмица в семейния ви живот, което почти сигурно ще попречи на романтиката и мира във връзката ви. Възможно е неочаквана ситуация да отнеме от времето ви за любовния ви живот. Опитайте се да не си създавате конфликти. Много е вероятно източникът на конфликти да е вашият партньор.

Близнаци

Близнаците също трябва да са с повишено внимание, когато става въпрос за разговор с любимия им човек или любовен интерес. Венера и Марс, които в момента са във вашия комуникационен сектор, няма да са в добра позиция спрямо Уран. Така че мислете два пъти, преди да кажете нещо, свързано с романтиката.

Тъй като Уран е във вашия 12-и дом на скритите неща, може да разкриете информация, която вашият любовник ви е доверил. След като направите това, има риск да си причините всякакви проблеми. Най-добрият съвет за тази седмица към вас, Близнаци, е да слушате внимателно и да не говорите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase