Снимка: iStock/iconogenic

Лятото е тук и е време да помислим как ще изглеждаме най-добре през сезона и как можем да освежим визията си. Гримът играе ключова роля в това, така че е важно да се съобразим с новите тенденции. Ето кои са хитовете в козметичния свят през летните месеци, според американския "Cosmopolitan".

Черни сенки и опушени очи
 
По принцип, тежкият и тъмен грим е по-подходящ за студените месеци и партитата на закрито. Но това лято прави изключение. Черните и тъмносивите сенки ще са голям хит. Може да залагате и на черна очна линия, черен молив за очи и така да оформите опушено око. Черната спирала също ще ви е пръв приятел. С такава визия винаги правите впечатление и изглеждате уверени. Подходяща е за официални събития.

Различно червило на горната и долната устна
 
Тенденция за дами, които не се страхуват от различното! Лятото е време за смели тенденции и сега трябва да изпробвате тази. Сложете един цвят червило на горната устна и друг на долната. Все пак, може цветовете да се допълват и да си пасват. Например - цикламено червило на горната устна и лилаво на долната. Бъдете креативни и ще изглеждате като смели дами, готови за приключения. Няма да останете незабелязани.

Диско грим
 
От поне 2 години насам тоалетите с блясък, брокат и лъскавите дрехи и аксесоари са топ тренд. Сега това се пренася и върху грима. Заложете на диско визия - блестящи сенки и блестящо червило. Колкото повече блясък и брокат, толкова по-добре. Най-хубаво е да изберете само един цвят, например - блестящи лилави сенки за очи и блестящо лилаво червило или лъскав лилав гланц. Така сте готови за купон, а и тази визия отива на блестящите дрехи.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase