Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

Сезонът на Раците започва на 22-и юни и ще продължи до 22-и юли. Сега е време за почивка, релаксация и можем да се отдадем на емоционалната си страна. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще имат много късмет през периода, а кардиналните знаци Овен, Везни и Козирог ще са по-заети. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен

Ще са по-мързеливи този месец и ще искат да се излежават на дивана. Няма да са много общителни и забравят екстровертната си страна. Рядко ще излизат от дома и нека не се чувстват зле, че правят така. Нуждаят се от почивка и релаксация. Нека останат вкъщи, да създават силни връзки със семейството или съквартирантите.

Телец

Имат много мисли в главата си, но невинаги говорят за тях. Това се променя през периода. Сезонът на Раците ги кара да говорят повече и да споделят мислите си. Нека говорят за това, което чувстват, което виждат, което им се върти в главата. Сега стават по-добри комуникатори, но да запомнят, че трябва и да изслушват.

Близнаци

Хората ги ядосват в последно време. Или поне така го усещат. Близнаците имат мнения по много въпроси, страстни са, емоционални и понякога другите не приемат и не разбират вижданията им. През сезона стават по-чувствителни. Може да им се струва, че когато някой не се съгласява с тях, значи ги напада. Това не е така. Нека са гъвкави. Да правят компромиси.

За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase