Снимка: iStock/dikushin

Някои хора много добре осъзнават какво точно могат да споделят и пред кого. Но има други, които просто се пускат по течението, не мислят много, импулсивни са и споделят прекалено много лични детайли за себе си или други хора на партньора, дори когато още връзката е нова и не се знае колко сериозна и дълготрайна ще е. Споделят доста неща, без да се замислят, че е прибързано и неправилно.

Ето кои са те, според "Times Of India".

Близнаци
 
Те са душите на купона, много общителни и популярни. Отлично комуникират с другите и много добре изразяват себе си. Могат да говорят с часове, и то на всякакви теми. Вълнуват хората, с тях винаги е интересно и забавно. Близнаците разказват прекалено много истории, шеги, стари случки, развиват лични теории и в процеса не усещат кога са издали прекалено много неща на половинката. Не го правят нарочно, но така споделят лични неща и тайни на други хора.

Лъв
 
Хората обичат да са край Лъвовете, защото тези зодии са магнетични и изключително харизматични. Маниерите им са страхотни, щедри, весели и лидери са. Много лесно изразяват себе си и са общителни, социални, вежили. Така запленяват партньора и той е омаян от думите и историите им. Лъвовете в началото си дават сметка, че не трябва да споделят всичко, но след съвсем малко време се отпускат и забравят за това. Пускат се по течението и издават прекалено много информация. После съжалавят.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 4 месеца

"Партньора"?

3

MaйMyнaтa

преди 4 месеца

Пропуснато е, че и послъгват Лъвовете, иначе не могат да си хванат плячката

2

Анонимен

преди 4 месеца

-Ало... Майко, аз в колко часа съм роден?-Сине, започни да излизаш с нормални жени!