Снимка: Istock
fallback

Ако искаме да се развиваме и обогатяваме като личности, никога не трябва да спираме да се учим. Това се отнася за всяка сфера от живота ни и в това число влиза и сексът. Плътските удоволствия издигат общуването с нашия партньор на друго ниво и както знаем, понякога с тях можем да потушим не един и два скандала. Ако искаме да опитаме нещо различно, най-добре е да получим съвет от професионалист. В следващите редове ще ви споделим няколко секс трика, препоръчани от порнозвездите. Ето ги и тях:

Не сваляйте всички дрехи

Този трик ще ви помогне да изглеждате по-секси. Тук не става въпрос да прикриете тялото си, а просто да оставите толкова дрехи, че по този начин да развихрите фантазиите си – вие и вашият партньор. Не събувайте и обувките, те ще ви помогнат да се вживеете в ролята си, ще направят краката ви по-дълги и дори могат да ви помогнат за по-доброто проникване по време на някои от позите.

Разчупвайте ритъма

Според Джесика Дрейк (актриса във филми за възрастни, автор и активист), сексът не трябва да е праволинейно действие. Тя споделя, че за да увеличите възбудата и да получите неочакван оргазъм, трябва да разчупвате ритъма – да преминавате от любовна игра към сексуален акт и обратно.

Обърнете внимание на вашите нужди

За да превърнете секса в експлозивно изживяване, обърнете внимание на това, което на вас ви харесва. Не се срамувайте да покажете на партньора си това, което желаете, както и начина, по който искате то да се случи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 11 месеца

Ура , ще ставаме порнозвезди ! И то - благодарение на Мишеmо ...

27

Анонимен

преди 11 месеца

До Сашо от Варна - Ако и ти си под 18 г., няма проблем. Но ако си пълнолетен и особено ако си бате или чиче в понапреднала възраст, махленските клюкарки и доносниците от местоработата ти могат да ти създадат големи проблеми, като те наклепат пред когото трябва.

26

Сашо от Варна

преди 11 месеца

Немам никакви проблеми - спим с най много до 17 годишни мацета

fallback