Снимка: Istock

През новата седмица Юпитер ни подтиква да не крием своите желания в любовта и да се възползваме от възможностите, които ще ни даде. Новолунието в Телец в петък усилва силата ни още повече, позволявайки ни да задълбочим връзката си на физическо и емоционално ниво. Очакват ни много интересни събития, изненади. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, през новата седмица Марс навлиза във вашия любовен сектор и няма да бъде в добра позиция към Плутон. Това със сигурност ще предизвика фойерверки в любовния ви живот. Наред с хубавите неща в любовната ви връзка може да се появи и голяма доза ревност. Ако сте с някого, споровете са много възможни, но добрата новина е, че можете лесно да се сдобрите... в спалнята. Необвързаните представители на зодията може да „преследват“ някого и да не са готови да приемат „не“ за отговор.

Телец

Телци, напът сте да станете най-щастливия знак на зодиака по всички въпроси, включително и в любовта! Планетата на възможностите – Юпитер, навлиза във вашия знак за първи път от дванадесет години. Това астрологично събитие ще ви накара да се почувствате по-уверени и изпълнени с енергия. Но Юпитер е и планета на късмета, така че това също ще ви подкрепя. Новолунието във вашия знак, което се очаква през тази седмица също ще ви донесе хубава енергия без значение дали сте обвързани или търсите сродната си душа. Възползвайте се от нея, за да укрепите връзката си.

Близнаци

Вашият любовен живот е напът да стане по-„таен“, но не се притеснявайте – това може да е точно онова, от което се нуждаете! Юпитер се премества във вашия скрит 12-и дом във вторник. С любимия човек може да осъзнаете, че е време да направите всичко необходимо, за да подновите романтиката. Помислете как да го направите, защото възможностите са неограничени. Ако сте необвързани може да се окаже, че човек в близост до вас – колега, познат, приятел, има интерес към личността ви. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase