Снимка: Istockphoto

 Въпреки че нестандартните артикули, спиращи дъха, винаги имат място в модния цикъл, в момента живеем във време, в което изисканите класики са също толкова модерни. Дизайнерните загърбиха необикновеното в замяна на нещо по-познато и опитите си да направят обикновеното малко по-вълнуващо. Летните ежедневни тоалети на вашите любими инфлуенсъри и звезди са напът да бъдат съставени от много класики, като ленените панталони са в челото на класацията. 

Ленените панталони са основен пролетен и летен артикул и има защо. Тяхната ефирност дава така необходимата почивка от денима през по-топлите месеци, а гъвкавостта им означава, че могат да се носят навсякъде - от излизане с приятелки до среща в офиса. Освен това ленените панталони притежават невероятна сила да изглеждат елегантно и стилно, докато в същото време осигурят желания комфорт и прохлада през топлия ден. 
 
Ако основото ви притеснение, заради което нямате още ленен панталон в гардероба, се корени в начина, по който да го включите в тоалета, ние сме тук, за да помогнем. Имаме няколко лесни предложения за това как да използвате модела за всяко събитие, което ще се появи в календара ви тази година. 

Ленен панталон - задължителен за пролетта и лятото

1. Добавете текстура

За да направите вашето облекло, фокусирано върху ленените панталони, изберете текстурирана горна част. Вместо тениска, заложете на плетиво, което ще разчупи външния вид и ще гарантира, че визията ви няма да изглежда твърде обикновена.

2. Изберете внимателно обувките

Вече знаем колко гъвкави са ленените панталони, но ключът към това да ги оформите за различни събития се корени в правилните обувки. Сандали с ток може да са чудесен избор за офиса или за приятна вечеря, докато белите кецове или пантофките са по-подходящи за ежедневно носене и дълги разходки.
 
Останалите правила при съчетаване на ленен панталон - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase