Снимка: Getty Images

 Когато става въпрос за пролетна мода, обичаме да започваме нещата с правилна стъпка. В буквален смисъл това означава да влезем в сезона с нов чифт обувки. И винаги с наближаването на все по-топлото време, очакваме с нетърпение да освободим краката си от затворените и дебели зимни ботуши и боти, които са чудесни за големите снегове, но в същото време добавят огромна тежест към краката. През предстоящите по-слънчеви месеци ще направим услуга на крайниците си, насочвайки се към най-голямата тенденция тази пролет, а именно сандалите на платформа. 

 
Дизайнът с дебела подметка, напомнящ за 90-те и началото на 2000-те години, напоследък се радва на възраждане благодарение на масивните стилове от модния подиум в колекциите за пролет/лято 2023. С толкова много различни начини за носене на сандали на платформа - от плоски форми до големи токчета и всичко между тях - събрахме пет популярни варианта на визията, за да подредим за вас ситуацията с обувките този сезон. 
 
Независимо дали търсите да се потопите в нещо по-шикозно, или предпочитате удобството, има чифт сандали на платформа, които просто чакат да бъдат включени във вашия пролетно-летен гардероб. 

Пролетни обувки - изпробвайте сандали на платформа

1. Ретро сандали

Нищо не напомня за носталгията така както малко неопрен и велкро. Следвайте тенденцията от 2000-те години в чифт еластични сандали с квадратен отвор или изберете джапанки с масивна подметка. Ако последното ви кара да се съмнявате в нашите модни способности и чувство за стил, не бързайте с критиките. Чехлите на висока подметка са изключително популярни през лятото, като дизайнерите не пропускат да ги включат във всяка своя колекция за по-топлото време.
 
Останалите идеи за сандали на платформа и как да ги носим - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase