Снимка: iStock/buradaki

Планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на чувствителните, грижовни, лоялни и емоционални Раци на 7-и май и ще остане там до 5-и юни. Интуицията ни ще е на показ, време е да проговорим за най-съкровените желания и емоции. Ще общуваме по-лесно с партьора относно необходимостите ни и може да сбъдваме мечти. Всички ще жадуват за стабилност и сигурност. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Pop Sugar".

Овен
 
Готови ли са да станат сантиментални? Сега това се случва, няма нужда да го прикриват. Нека се отдадат на желанията си. Може да прекарват повече романтични моменти с половинката вкъщи и да им е уютно. Необвързаните пък ще проучват света навън и ще изследват опциите си за връзка. Някои Овни може да се поглезят, да купят нова украса и мебели за дома, да използват въображението си.
 
Телец
 
Венера в Рак им дава куража да говорят от сърце. Романтици са по природа, но понякога се отнасят прекалено рационално към емоциите си. Сега ще са вдъхновени да следват интуицията си. Нека изразят любовта си, да я покажат на хората, за които наистина ги е грижа. Необвързаните да използват периода, за да намерят баланс между желанията на ума и сърцето.

Близнаци
 
Да помислят какви са ценностите им, що се касае до любовта. Венера в Рак приковава вниманието към материализма във връзките. Може да става дума за повърхностна връзка или просто за това, че избягват това, което наистина има значение за тях. Вродената им рационалност остава на заден план. Обвързаните може да отидат на кратка романтична екскурзия. Необвързаните да помислят какво наистина желаят и да очертаят ценностите си.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase