Снимка: Getty Images

 Деним под всякакви форми ще носи за сезон пролет/лято 2023. След като ви разкрихме, че по-обемните модели в гардероба са актуални, е ред да обърнем внимание на обувките. Ботушите от въоросната материя, както и нестандартните гети, отново са на мода, за да променят ежедневните ни визии. 


Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк, Джей Ло, Ким Кардашян, са само част от звездите, които сме виждали с дънкови ботуши преди години. Ето, че въпросната тенденция постепенно се налага отново. Появи се миналото лято, а ето, че е вече и в социалните мрежи за пролетта. 
 
Дънковите ботуши се предлагат във всякакви форми и стилове. Има модели до средата на прасеца и глезена. Тях може да комбинирате с любимия си чифт дънки. Из магазините се предлагат и по-секси вариант високи дънкови ботуши - чизми, идеално съчетани с рокли, поли и шорти.
 

Как да носите ботуши от деним? 

Ако искате да си купите един чифт, но не сте имали такива досега, сигурно се чудите с какво да ги съчетаете. Както стана ясно, те могат да бъдат страно допълнение към всяка визия, стига да знаете как да ги използвате. 
 
Може да заложите на дънкови ботуши като акцент или да го добавите към други парчета от материята така популярна за новия сезон. 
 

С овърсайз риза 

 
Дженифър Лопес за първи път обу чифт дълги дънкови ботуши от колекцията „Resort 2019“ на Versace. Тогава тя ги комбинира с широка бяла риза и всички погледи бяха вперени в нея. Сег аможе да копирате нейния стил. 
 
Бялото в комбинация с чизми от деним създава ярък, но същевременно елегантен контраст. Освен риза, може да пробвате с рокля в същия цвят, например тип блейзър, която е с копчета и ефектно деколте. 
 
Идеи как да носите ботуши от деним тази година - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase