Снимка: iStock/Budanatr

 На 5-и май ни очаква пълнолуние в знака на Скорпион. Събитието е изестно още като Цветна Луна. Така е, защото това време на годината през май се свързва с цъфтенето на цветята. Тогава ще има и лунно затъмнение. Някои от зодиите ще са силно повлияни от пълнолунието и затъмнението. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Телец
 
Месец май ще бъде интензивен и активен за тях, най-вече относно връзките им. Всички погледи са вперени в тях, тъй като сега е техният сезон. Но романтичните отношения са на фокус за тях по време на пълнолунието. Сега е време да пуснат и оставят в миналото всички страхове за пречки и спънки, които предотвратяват Телците да усетят истинската близост и интимност. Ако има човек в живота им, на когото усещат, че не могат да вярват, сега е времето да го пуснат да си отиде. Да не се страхуват да изгубят хора, които ги карат да се чувстват притеснени и несигурни. Чакат ги много по-добри неща.
 
Лъв
 
Пълнолунието извежда на фокус дома и интимния им свят. Лъвовете трябва да пуснат и оставят в миналото всякакви страхове, тревоги и притеснения относно това къде живеят, с кого живеят, самия дом и роднините. Сега е време да заровят томахавката с определен роднина или да се изнесат от място, за което преди са се колебали дали трябва да оставят в миналото. Каквато и да е ситуацията, време е да премахнат необяснените страхове и притесненията относно средата вкъщи. Сигурността е важна, но ако тя ги кара да бъдат статични и да не се развиват, значи повече им вреди, отколкото помага.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase