Снимка: Istock

Любовният ни живот ще бъде в състояние на повишена активност тази седмица. Квадратът между Венера и Нептун може да ни заблуди по отношение на любовта. Запомнете, фактите не са чувства! Това, че сме дълбоко влюбени, не означава, че определена връзка е подходяща за нас. Тогава е възможен и кризисен момент, поради непредсказуемото и мощно лунно затъмнение на пълнолунието в Скорпион, което ни очаква на 5 май.

Това затъмнение ще бъде срещу Уран – планетата на внезапната промяна. Точно когато мислим, че можем да разчитаме на нещо, то може да направи обрат. Ако сме в ситуация, в която ни лъжат или ни предават, Луната осветява всичко това. В края на седмицата Венера влиза в знака на Рак, а това определено ще ни помогне да постигнем емоционалната сигурност, от която се нуждаем.

Овен

Лъжи, лъжи и още лъжи. Това не е точно това, което искате да чуете в любовна прогноза, но тази седмица със сигурност изглежда, че е актуална тема. Партньорът ви също може да не е този, който лъже, а напълно възможно вие да сте тези Овни, които си служите с хитрост във връзката. Ако е така, бъдете готови за последствията от потенциалното разкриване на вашата нелоялност. Възможно е обаче някои от вас да лъжат себе си относно посоката на една любовна връзка или да сте се убедили, че има потенциал с някого, когато всъщност няма абсолютно нищо.

10 знака, че той е сродната ви душа

Телец

Телци, в първата седмица на новия месец всичко се променя в любовния ви живот. Лунното затъмнение, което се случва във вашия партньорски сектор, може да доведе до лек хаос. То може да се окаже катализатор или за страхотно начало, или за страхотен край в любовния ви живот. Каквото и да се случи, това събитие може да е донякъде неочаквано за вас. Уран също ще допринесе за тези промени. В крайна сметка каквото е предназначено да бъде, ще бъде. Движете се по течението.

10 червени флага, които подсказват да прекратите връзката веднага

Близнаци

Ако се опитвате да впечатлите някого, бъдете внимателни как ще представите себе си. Може да е по напълно погрешен начин и това да има обратен ефект. Венера във вашия знак ще направи квадрат с Нептун, създавайки някаква мътна енергия по отношение на това как се срещате с другите. Нептун понякога замъглява събитията в любовта, така че да не можем да ги видим съвсем ясно.

Но дори и да не лъжете и да не правите нещо нередно, възможно е да хвърлите такъв бляскав и харизматичен поглед към света, че някой да види само това, което той или тя иска да види във вас. Това може да доведе само до огромно разочарование, но вината не е ваша. Близнаци, вие искате да бъдете обичани заради вас, а не заради идеала на някой друг. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase