Снимка: Getty Images

Третият сезон на "Тед Ласо" започна в средата на март и вече се насладихме на няколко епизода от сериала за симпатичния американски треньор, който отива да работи в Англия и поема футболния отбор "Ричмънд".

Самият Джейсън Съдейкис, който влиза в ролята на Тед и е сценарист на сериала, няколко пъти сподели, че историята е замислена само за 3 сезона, но все още не се знае каква ще съдбата на "Тед Ласо".
 
Сериалът трупа все повече популярност и събира нови фенове, които дори купуват аксесоари на "Ричмънд". Ето и някои забележителни и любими цитати от първите два сезона на "Тед Ласо".
 
"Да приемеш предизвикателство прилича много на язденето на кон, нали? Ако ти е удобно, докато го правиш, вероятно го правиш погрешно."

"Наистина обичам съблекалните. Миришат на потенциал."

"Мисля, че нещата идват в живота ни, за да ни помогнат да стигнем от едно място към по-добро."

"Да направиш правилното нещо никога не е погрешното нещо."

 "Може да не се нареди по начина, по който мислиш, че ще стане или по начина, по който се надяваш, че ще стане. Но вярвай ми, всичко ще се нареди."

 "За мен, успехът не е в победите и загубите. А е в това да помогнеш на тези млади момчета да бъдат най-добрата версия а себе си на игрището и извън него."


"Мисля, че ако те е грижа за някого и имаш малко любов в сърцето си, няма нещо, през което не може да преминете заедно."
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase