Снимка: iStock/dzika_mrowka

На 6 април ни очаква пълнолуние в знака на Везни. Събитието се нарича още Розова луна. Сега ще се фокусираме над необходимостта от баланс, хармония и взаимна зависимост. Три зодии ще са най-повлияни от събитието, те ще се научат да работят с другите, да преодолеят различията, но и да направят себе си и целите си приоритет. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Овен
 
В последно време са много успешни и популярни. Светът е в краката им, но сега ще се фокусират повече над връзките и партньорствата. Ще помислят, че така се отдалечават от личните си амбиции, но не е така. Просто е време да се свържат отново с хората около себе си. Самодостатъчни са си, но вършат повече и по-добра работа, когато позволят на другите да ги подкрепят и да им повдигат настроението. Искането на помощ не е нещо лошо и няма да им попречи да сбъднат мечтите си.
 
Рак
 
Ще бъдат подтикнати да се свържат и сближат с роднини, близки, съквартиранти или просто да се радват на уюта в дома. Те са домошарите на зодиака, така че за тях е важно жилището да им дава комфорт и утеха. Връзките в дома трябва да им носят само наслада. Нека сега презаредят батериите вкъщи. Да организират вечеря с приятели и близки в дома си. Да украсят жилището и да създадат различна подредба. Или просто да се гушкат с половинката и да гледат любими филми.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase