Снимка: Istock

Продукти:

  • 1 чаша захар
  • 1 чаша бял винен оцет
  • 1 супена лъжица олио или зехтин
  • 1 глава лук, ситно нарязан
  • 1 зелена чушка, ситно нарязана
  • 3 стръка целина, ситно нарязана
  • 1 консерва бял боб, отцеден и изплакнат
  • 1 консерва черен или червен боб, отцеден и изплакнат
  • 300 г зелен боб
  • 200 г домати от консерва
  • 1 щипка сол

Приготвяне:
Сварете зеления фасул до омекване в подсолена вода и го отцедете. Смесете всички съставки в купа. Овкусете с подправките и разбъркайте добре. Охладете в хладилник за 30 минути, преди да сервирате.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase