Продукти:
- 1 чаша захар
- 1 чаша бял винен оцет
- 1 супена лъжица олио или зехтин
- 1 глава лук, ситно нарязан
- 1 зелена чушка, ситно нарязана
- 3 стръка целина, ситно нарязана
- 1 консерва бял боб, отцеден и изплакнат
- 1 консерва черен или червен боб, отцеден и изплакнат
- 300 г зелен боб
- 200 г домати от консерва
- 1 щипка сол
Приготвяне:
Сварете зеления фасул до омекване в подсолена вода и го отцедете. Смесете всички съставки в купа. Овкусете с подправките и разбъркайте добре. Охладете в хладилник за 30 минути, преди да сервирате.
Коментари Напиши коментар
4
Анонимен
преди 2 месецаТой жената се разпорежда по сайтовете.
3
В.
преди 2 месецаОт консерва и с бира за вуна.
2
ДО 1
преди 2 месецаПрасетата няма да го ядат , вервай ми .