Снимка: Istock
fallback

Комплиментите не са само за жени. Мъжете също имат нужда от тях. Особено важно е да ги чуват от половинката си, за да знаят, че са обичани и оценени. Признанието отстрана на жените е много важно за мъжете, за егото им, самочувствието им и усещането им за стабилност в отношенията. Когато жената до един мъж оценява всичките му качества и го дарява с комплименти за тях, той е готов на всичко за нея и за връзката.

Кои са комплиментите, които всеки мъж иска да чуе и от които има нужда?

Най-добрият комплимент за всяка зодия

Комплимент, с който показвате, че вярвате в него

Мъжете се окриляват, когато чуват от любимите си жени, че вярват в тях. Всички усилия, които полага той да постигне целите си, да се усъвършенства, да подобри материалното, професионалното и духовното си състояние биват оценени от вас и това е повече от награда за един мъж.

Жените анонимно: комплиментите, които обожават

Комплименти за външния му вид

Ако се възхищавате на това как изглежда мъжът до вас, това ще го накара да се чувства добре и да има по-високо самочувствие. А когато един мъж има високо самочувствие, той се отнася съвсем различно към вас и всичко в живота си като цяло.

Потиснатите мъже, които не са харесвани и одобрявани, често страдат от комплекси, които се отразяват изключително зле на отношението им към околните и нещата, които правят в ежедневието и работата си.

Комплименти, които отбелязват неговите усилия

За мъжете е много важно усилията им да бъдат оценени и признати. Ако отминавате усилията, които той полага и не сте доволни от тях, критикувате го и винаги искате повече от него, това ще го демотивира и ще го откъсне от вас, ще го отдалечи емоционално.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

АПЛОДИСМЕНТИ

преди 1 година

Браво. Без публика добре ли се получават нещата.

11

Анонимен

преди 1 година

Не пречат, стига да са заслужени.

10

Пен

преди 1 година

Михаелче , ами ако е транс-сексуален ? Какви трябва да са комплементите ? :))

fallback