Снимка: Pixabay/mohamed_hassan

 На 6-и януари ни очаква първото пълнолуние за годината, наречено още Вълча луна. То ще бъде в знака на водния Рак, а Раците са много чувствителни, уязвими и емоционални зодии. Сега ще имаме нужда от емоционален комфорт и сигурност. Ще търсим познатото и няма да поемаме рискове. Ето кои зодии ще са най-повлияни от събитието, според "Elite Daily".

Овен
 
Време е да забавят топката и да се спрат за малко. Това не им звучи вълнуващо, но после ще са благодарни, че са го направили. На фокус при тях са домът и семейството. Ще се вгледат и ще анализират как тези сфери от живота им им носят безопасност, комфорт и утеха. Сега е времето да прекарат деня в леглото, гледайки любими филми или да готвят по рецепти с член на семейството. Нека прекарат ден вкъщи с хората, които им носят мир и спокойствие. По принцип, винаги бързат и са в движение, сега ще видят, че понякога трябва да спрат и да направят себе си приоритет.
 
Рак
 
Пълнолунието поставя акцент върху идентичността им и начина на изразяване на себе си. То е в техния знак и те ще бъдат най-повлияни от събитието, но по добър начин. На фокус е желанието им да задоволят нуждите си. Идеален момент да проверят себе си, да видят как наистина се чувстват. Никой не може да се погрижи за тях, както самите те могат да го направят. Сега трябва да поставят себе си на първо място и да се обгрижат. Те са хора, които се раздават за другите, но нека сега обърнат внимание на себе си - заслужават го.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase