Снимка: Pixabay/StockSnap

 Чантата е много важен аксесоар, който допълва визията ни и ни влиза в употреба. Хубаво е да имаме различни по размер и цветове чанти за различните поводи. Но кои ще са най-модерните чанти през новата година? Вижте отговорите на "Elle".


Чанти с колан за кръста
Тези чанти бяха модерни в края на 90-те и началото на века? Помните ли чантите, които често носиха продавачите на панаирите, сборовете и на външните сергийки? В които се държаха основно пари? През тази година те се завръщат, а и стават доста модерни. Хубавото е, че с тях ръцете ви са свободни и те са функционални. Събирате най-нужното в тях, не са прекалено големи, изглеждате сладки с тях, стават за разодки, но и за събития. А освен това са нестандартни, винаги се забелязват.

XXL чанти
Огромните чанти остават на мода и тази година. Колкото по-голяма и обемна е чантата, толкова по-добре. Плюсът е, че такива чанти събират всичко нужно - гримове, ключове, портмоне, телефон, шал, ръкавици, очила, дори книга, папки, вода, закуска, лаптоп. Някои ги използват дори за еднодневно пътуване. Огромните чанти стоят стилно, с тях винаги изпъквате, те са за смели, уверени и заети дами.

Чанти с много джобове
Перфектен избор за организираните дами, тези, които подреждат и имат няколко професии или хобита. Чантите с няколко джоба, особено такива отпред, ще са истински хит. Така може да разпределите всяка вещ в многото отделения, да не губите време да търсите нещо, и да вземете всичко, което ви е нужно. Тези чанти са много стилни и с тях изглеждате отговорни, сериозни. 
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase