Снимка: Istock
fallback

В класическите разбирания за флирт обикновено мъжете би трябвало да правят първата крачка към дамите, които са грабнали интереса им или са завладели сърцето им. В много случаи обаче всъщност жените правят своя избор, преди мъжете да са усетили какво се случва. Когато една жена насочи вниманието си към определен мъж, а той не прави първата крачка, тя може да поеме нещата в свои ръце.

Той ви харесва – 10 признака, които не могат да се прикрият

Не всяка жена би действала директно във флирта или любовта, но би изпратила поредица от сигнали, които да подтикнат мъжа към това да направи първата крачка.

Кои са сигналите, които Тя би ви изпратила, за да ви накара да действате?

1. Тя прави настоятелен зрителен контакт, който да забележите.

Когато една жена иска да бъде забелязана от мъж, тя ще се постарае да използва най-силното си оръжие – погледът. Погледите са част от езика на тялото, които подсказват интерес, желание, флирт. Ако тя ви гледа и усещате, че това не е случайно, значи иска да направите първата крачка.

2. Тя флиртува с вас.

Закачки, шеги, двусмислени изречение са само част от играта на флирт, която жените използват, когато харесват даден мъж. Флиртът трудно може да се обърка с нещо друго. Ако сте усетили, че тя ви изпраща такива сигнали, действайте. Зелената светлина е дадена.

15 знака, че той не е влюбен във вас и може би дори не ви харесва

3. Пише ви първа.

Много малко жени биха се заели да пишат на мъж, към когото нямат никакви намерения. Щом жената ви пише първа и се закача на обща тема, която имате, това е знак, че тя има интерес към вас.

4. Реагира на публикациите ви в социалните мрежи.

Тук значението на реакциите може да е двусмислено, наистина, и може да не е сигурен сигнал за флирт и любовен интерес, но не е невъзможно. Ако тя харесва и преглежда всичките ви постове, това е знак.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Една жена

преди 1 година

Прехапва устни, хили се тъпо, говори глупости:-)

9

Анонимен

преди 1 година

И да пишем статии, и да не пишем- има си стеснителни жени и мъже, при които е по-сложно. От 9ти клас започнах с гаджетата. Просто ми върви с жените. Знам какво искат, знам как да ги впечатля. Не се впечатляват от лошо облечени хора, неизкъпани и миришещи шкембаци с анцузи, за които гордостта на живота им е 10-годишното БМВ. Да, аз имам БМВ на година, но не се хваля пред жените с това. Просто по поведението на един мъж се вижда какъв е и доходът му. Бедния *** се познава моментално.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 Кафйето мноо скъпо ***...По добре си прасна една рикия пък ти там ,,,са опраяй !

fallback