Снимка: Pixabay/RemiKs

Зимата е тук, което значи, че на хоризонта се появяват нови модни тенденции. Добре е да помислим какви чанти ще носим през сезона и с кои обувки и дрехи ще ги съчетаем. Ето какви са тенденциите при чантите за зимата, според американския "Cosmopolitan".

Чанти с перушина
 
Тази тенденция не е нова, чантите с пух и перушина са хит вече трета година. През зимата продължава да е така и несъмнено с този аксесоар ще изпъкнете. Освен това, тази година хит са и палтата, както и обувките с пух и перушина, така че ще се комбинират идеално с чантите. А и меките чанти с пух и перушина са перфектни за зимните месеци, нампонят за уют и топлина.
 
Чанта възглавница
 
Много голям хит. Определено тази зима трябва да се сдобиете с чанта, която наподобява възглавница. Става дума за чанти, които изглеждат меки, пухкави, леко смачкани, някои от тях са на квадрати и ромбове и наистина приличат на възглавниците. Те са много оригинални и ще изглеждате стилни с тях. Освен това, тези чанти са меки и удобни, също навяват уют.

Чанта полумесец
 
Тези чанти бяха хит през 2019 г. и 2020 г. и сега отново са на пазара. През зимата навсякъде ще виждаме чанти във формата на полумесец. С тях отново правите впечатление и изглеждате много стилни. Тези чанти са подходящи за официални събития и партита.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase