Снимка: Istock

Звездната карта показва една прекрасна седмица за любовта. Ние сме творци на собственото си щастие. Юпитер навлиза в дръзкия и огнен Овен, задържайки се в този знак до средата на май 2023 година. Готови сме да поемем романтични рискове. Всичко опира до това да направим първата крачка, без да позволяваме възможността да бъдем отхвърлени да ни спре. Новолунието в Козирог ни носи успехи в работата, но и в любовта. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Годишен хороскоп за 2023 за всички зодии

Овен

Скъпи Овни, седмицата ви носи хубави емоции! Готови сте да изпитате най-доброто, което животът и любовта могат да ви предложат, благодарение на планетата на изобилието Юпитер, който навлиза във вашия знак тази седмица. Наистина няма нищо, което да не можете да постигнете сега, що се отнася до любовта. Нека вашата собствена решителност бъде вашата пътеводна звезда, особено ако търсите своята половинка, тъй като нови хора ще влязат в живота ви. Ако пък сте обвързани, пригответе се да разширите хоризонтите си с любимия човек.

Телец

Родените под знака на зодия Телец ще са авантюристично настроени и определено ще се възползват от всякакви романтични възможности. Улавянето на момента е по-лесно от обикновено, когато Уран е във вашия знак. Венера и Уран ще бъдат в прекрасна позиция, което също ще ви помага в любовта. Изненадите няма да са случайни и ще зарадват и обвързаните Телци. Те ще се наслаждават на вниманието и грижата на партньора си, а това пък ще им помогне да развихрят креативността си, за да направят времето заедно още по-хубаво.

3 начина да покажете, че обичате някого истински

Близнаци

Близнаци, социалният ви живот определено ще бъде по-вълнуващ. Юпитер, планетата на късмета и експанзията, влиза във вашия социален 11-и дом. Това ви насърчава да бъдете изключително активни в установяването на нови връзки с хора, които имат допирни точки с вас. Това може да предложи за вас и любовен потенциал. Бъдете нащрек! Обвързаните също ще имат хубава празнична седмица. Залагайте на хубавите емоции и не позволявайте на празничната лудница да ви напряга излишно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase