Снимка: iStock/DGM007
fallback

 Зимата наближава и скоро официално ще е тук. А както знаем, когато идва нов сезон, идват и нови тенденции в света на красотата. С какъв маникюр ще блеснете през зимните месеци? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

Емералдово зелено
 
Зелените нюанси са хит още от миналата есен. През тази есен електриковото зелено и зеленото емералд станаха истински хит. Първият тон е по-светъл и вече няма да е толкова актуален, но втория остава хит през зимата. Заложете на зелено цвят емералд и ще изглеждате много стилни. Този цвят е наситен, говори за уют и топлина. А и напомня на елхите - символ на зимата.

Цвят слива
 
Още един наситен цвят, който ще е истински хит при маникюрите. Заложете на лилаво, но не тъмно, а по-скоро смесица между червено и лилаво. Или цветът, който напомня на наистина узрелите сини сливи (когато те вече имат червени и лилави нюанси). Тъмните цветове са подходящи за зимата, но този е и празничен, не е прекалено рязък и не навява тъга.
 
Блестящи нокти
 
Ако следите модните тенденции, знаете, че дрехите с пайети, брокат и блясък са истински хит през тази зима. Както и бляскавите сенки и очната линия с кристали. За да сте в тон с дрехите и грима за очи, заложете и на бляскав лак. Може да е бял с отблясък, за да напомняте на снежинките. Или да е лак с холографичен ефект - така се съчетават цветовете на дъгата и имате наистина празнична визия.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 1 година

Cтoян Mиxaлeв oт ДйБ nитaйтe! Toй им e pekлaмeн areнт в napлaмeнтa...

fallback