Снимка: Pexels

Всеки човек може в определени моменти и ситуации да стане леко досаден, но има няколко зодии, при които това се случва по-често. Те говорят дълго за едно и също и налагат себе си. Вижте кои са те.

Козирог
Козирозите дразнят околните, защото са прекалено практични и винаги са помислили за всичко. Не изразяват много емоции, не говорят за чувства, наблягат на сериозни теми - работа, пари, учене, проекти, политика и т.н. На приятелите им понякога им става скучно и смятат, че Козирозите не могат да се отпуснат. Притискат другите да постигат по-добри резултати, да са по-продуктивни, да се трудят повече. Имат високи изисквания. Самодостатъчни са си.

Везни
Тези зодии са познати с това, че искат винаги да има хармония, спокойствие, разбирателства, да успяват да балансират. Но е изнервящо за околните - не всички могат да станат приятели, не за всичко има решение и невинаги всичко трябва да се обсъжда подробно. Понякога Везните са прекалено грижовни и се опитват да помогнат на околните за неща и ситуации, които не са толкова сложни и напрегнати. Така изнервят с намесата си. Не трябва да сдобряват всички и да искат нещата да са перфектни.

Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 месец

Баш тия? Айде пак глупости. Козирог с какво досажда? Той не е по комуникациите. Гледа си своята работа основно. Везните са пък чудесни в тази сфера - на общуването. Стрелец досаден - не сте чували за астрология. Той си тръгва пръв, когато стане досадно и е най-ненатраплив от всички. Близнаци, дева - да. Понякога овен.

5

Най-досадният човек

преди 1 месец

е една колежка "Водолей". Всеки път, когато й възложат задача или я пратят някъде по работа, ще обиколи всички колеги да ги разпита кое как се прави, после ще ги обиколи поне още по веднъж, за да ги разпитва за същото. Ако не свърши работата така, както трябва, ще иде при шефа и най-подробно ще му разкаже с кого се е консултирала и че е направила всичко така, както са й казали изброените колеги. Завършила е същата специалност като нас и има горе долу същия трудов стаж както повечето от нас.

4

Анонимен

преди 1 месец

Най-досадни са близнаците и девата. Едните не млъкват и те измарят с приказки, другите само издребняват и занимават околния свят с излишни подробности.