Снимка: Pexels/RODNAE Productions

По-лесно е да забравите някои хора и бързо да преодолеете раздялата. Но има партньори, които са били загрижени, лоялни, умни и сериозни. Ще ви е трудно да ги преодолеете и да продължите напред. В тях има нещо специално, което ще ви липсва. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Телец
 
Телците обикновено много глезят партньорите. Те са страхотни готвачи, правят чудесни ястия. Естети са, радват ви с произведения на изкуството, водят ви по интересни събития. Освен това, те са романтици и често подаряват букети. Ценят елегантността, лукса, таланта. Трудно е да ги забравите, защото рядко някой ще ви обръща толкова внимание, ще ви прави толкова жестове и ще ви затрупва с подаръци. Освен това, тези зодии са лоялни и се отдават изцяло на връзката - не всеки е толкова сериозен партньор, като тях.
 
Дева
 
Голямо предизвикателство ще е да забравите Девите. В началото тези зодии може да ви се сторят леко груби, хладни и дистанцирани. Но винаги са там, когато ви трябват и помагат много. Съдействат с всичко. Критични са, но така ви помагат да сте по-добри. Девите се отличават с интелекта си, креативността си, чувствеността си. Времето с тях е истинско удоволствие. Може да съжалявате, ако напуснете тези зодии и после ще мислите, че раздялата е била грешка.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

5

До 3

преди 2 месеца

Б.е забрави!

4

Незабравка

преди 2 месеца

Ами аз не ги забравям всичките 12.

3

Коректор

преди 2 месеца

Глупци, в заглавието си сте фиксирали 4 /четири/ зодии,докато в изложението са само ...2 /две/ !?