Снимка: Pixabay/Pexels

Тези зодии вечно са неразбрани. Те са много различни, мислят нестандартно, мистериозни са и не всеки може да ги разбира и подкрепя. Чувстват се аутсайдери и бунтари. Вижте кои са те, според "NYPost".

Водолей

Наистина са уникални личности и сред най-ексцентричните зодии. Носят най-странните дрехи, дори такива цветове, които не си подхождат. Винаги говорят чудати неща, странни неща, остават неразбрани. Живеят според собствените си представи и не робуват на правила. Трудно им е да създават силни връзки с другите, защото не са емоционални и не могат да си замълчат - казват и лошото. Не лицемерничат, не се държат приятелски и хората ги мислят за безчувствени и груби. Водолеите са много интелигентни и схващат бързо. Гений са, предвиждат бъдещите тенденции и се отдават на каузи. Правят открития.

Скорпион

Изключително мистериозни и потайни зодии. Пазят личното си пространство, не споделят и дори най-дребните новини и детайли може да са голяма тайна, според тях. Почти нищо не издават за себе си и на хората им е трудно да ги разберат. Околните ги смятат за ревниви, хитри, потайни и отмъстителни. Скорпионите просто са много предпазливи, не искат да пострадат и да бъдат предадени, съмняват се в себе си и се страхуват от мнението на околните. Затова са тайнствени. Много са чувствителни и раними, доста лоялни и имат силна интуиция.

Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

5

Несмезодий

преди 2 месеца

Напоследък хората са изпростели дотолкова, че не разбират елементарни психологически модели, не само зодиите.

4

кифлЪ

преди 2 месеца

Ах, вечно неразбраната аз!...

3

Анонимен

преди 2 месеца

До Margareth Маргарито, не проумя ли, че си оставаш неразбрана зодия? Никой не ще да ти гледа филмовите произведения. Хората предпочитат сами да правят секс и ти не си им нужна като даскалица.