Снимка: Istock

Новата седмица ще бъде благоприятна за любовта. Венера ще направи перфектен тригон с Юпитер, изпълнявайки възможно най-много романтични желания за всички представители на зодиака. След като Венера влезе в Стрелец в сряда, това също ще донесе много положителни промени в любовта. В края на седмицата обаче трябва да внимаваме, тъй като Марс, който в момента е ретрограден, се „сблъсква“ с Нептун. Възможно е да сме разочаровани от живота и любовта.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Скъпи Овни, вашата философия за любовта е напът да се промени. Някои съмнения, които сте имали, може да изчезнат и пред вас да се появяват нови преживявания, да имате повече лекота. Ако това се случи на вас, бъдете благодарни на Венера. Тази седмица тя ще премине от мистериозния Скорпион в оптимистичния знак Стрелец. Когато става въпрос за любов, определено нагласата ви ще бъде че чашата е наполовина пълна, а не обратното. И все пак, докато Марс е в квадрат с Нептун в събота, може да осъзнаете, че сте твърде емоционално изтощени за любов. Може би имате нужда от малко почивка.

2023-а ще бъде годината на Водния заек

Телец

Венера ще бъде в перфектен тригон с Юпитер, и тъй като това е и нейният последен ден във вашия сектор на отношенията, това е особено добро за вас по отношение на любовните въпроси. Ако сте обвързани може да сбъднете обща мечта с любимия човек. Ако сте необвързани, е възможно да срещнете някого, който бързо ще ви плени. Независимо от статуса на вашата връзка, когато Венера е във вашия интимен 8-и дом, пригответе се за романтика и страст.

Близнаци

Близнаци, любовният ви живот потенциално е напът да се изпълни с „дъги, сърца и еднорози“, като всичко това ви напомня, че романтичните мечти наистина могат да се сбъднат! Трябва да благодарите на Венера за това, тъй като тя подкрепя вашия сектор на отношенията в сряда. Това планетарно събитие почти ще облагодетелства съществуващата ви любовна връзка. Някои представители на зодията може да се сгодят или да сключат брак, да заживеят под един покрив. Необвързаните също да се подготвят за промени. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase