Снимка: Pexels/cottonbro studio

Първата любов е много вълнуващо преживяване за всеки. Тогава има голяма тръпка, вълнуваме се, изживяваме за първи път страст, целувки, привързаност и много други неща. Но рядко първата любов остава и последна. Много малко хора могат да се похвалят, че все още са с първата си любов. А при някои нещата дори са катастрофални в първата връзка. Ето за кои зодии първата връзка никога не е успешна, според "Pink Villa".

Стрелец
 
Те са свободни души, приключенци и флиртаджии. Не искат да се отдават прекалено много на емоциите и да се чувстват вързани. Особено, когато са млади. Предпочитат просто да се забавляват и да не дават обещания. Не показват много чувства и емоции на партньора, гледат дане се привързват към него. Затова - раздялата идва бързо. Стрелците се фокусират над себе си, над своите амбиции и жаждата за приключения.

Водолей
 
Тези зодии са истински бунтари, нестандартни са и не спазват общоприети правила и принципи. Водолеите не драматизират, а подождат към връзките и любовните въпроси логично и практично. Мислят рационално, не се отдават на чувства и емоции. Дори са леко хладни и дистанцирани. Не приемат проблемите на половинката като свои, дават само практични съвети и не се отдават на връзката напълно.
 
Останалите вижте в teenproblem

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase