Снимка: Istock

Приятелите са наше отражение. За разлика от роднините, тях избираме по своите критерии. Често приятелите ни стават по-близки от собственото ни семейство, защото с тях ни събират много повече общи неща, отколкото с роднините.

Когато имате връзка, една от най-важните стъпки е да се запознаете с приятелите на половинката си. Това обикновено се случва, когато и двамата знаете и усещате, че сте напреднали в отношенията си. Повечето хора не запознават гаджетата с близките си, докато не се уверят, че си струва.

Знаци, че с партньора ви се допълвате интелектуално

Когато се запознаете с приятелите на партньора си, можете да разберете много повече за самия него, отколкото преди това. Ако допреди срещата с приятелите му сте се виждали само двамата и не сте попадали в различни ситуации, не сте го виждали как се държи в компания с близки хора, вероятно представата ви за него е по-скоро идеалистична. Когато обаче се срещнете с приятелите му и започнете да виждате как общуват с него, как реагират, какви са разговорите им и изобщо какво ги свързва по своя специфичен начин, можете да разберете много повече за половинката си.

„Покажи ми приятелите си и ще ти кажа какъв си“ е една много точна и вярна поговорка, която неслучайно е валидна и в интимен смисъл.

Кои са нещата, които ще разберете за партньора си, когато се запознаете с приятелите му?

20 въпроса, които ще помогнат да намерите яснота във връзката си

1. Каква е вероятността да ви изневери.

Въпросът за потенциалния риск от изневяра винаги стои, когато не познавате добре партньора си и не знаете дали да му имате доверие. Когато се запознаете с приятелите му, ще имате възможност да чуете що за човек е той в различни разговори, от които да подразберете дали е играч и бройкаджия или не.

2. Отношението му към жените.

Когато се потопите в приятелската среда на партньора си, ще можете да разберете много повече за това как се отнася към жените, каква е нагласата му, как реагира в различни ситуации. Ако приятелите му са женомразци и отявлено говорят лоши неща за жените, вероятността и вашият партньор да е прикрит женомразец, е голяма.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

6

момата научава

преди 2 месеца

приблизително с приятелите му по колко пъти могат да й издържат

5

Анонимен

преди 2 месеца

Колажът явно е нямало на какво да се основе. Това синьо питие в тон с другите цветни петна е престаравене поради липса на добра натура.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Много им се иска на жените да НЕ познават близките му,а парите му искат.