Снимка: Pixabay/qimono

Между някои двойки има голямо напрежение. Те може да се обичат много, да са страстни, непрекъснато да се прегръщат и целуват, но пък и постоянно да се карат, дори за дребни неща и да спорят. Те не умеят да правят компромиси, ядосват се бързо и трудно се справят с конфликтите. Често са изморени от споровете, обидите, но пък и не могат без своята половинка и не искат да я губят.

Ето кои са те.

Стрелец и Телец
 
Телците и Стрелците са като деня и нощта. Земните Телци предпочитат домашния уют, да се гушкат с партньора на дивана, да пият вино и да гледат филми, особено през зимата. Леко са мързеливи. Те не искат да харчат много, а и се чувстват най-комфортно, когато са само с половинката. Стрелците са доста по-енергични, обожават да пътуват, най-вече в далечни страни, отдават се на приключения, пробват екстремни спортове. Не искат да стоят на едно място и им е приятно да общуват с много хора. Затова има напрежение - не могат да се разберат къде да отидат и как да прекарат времето си. Телците може да ревнуват от многото познати приключенци на Стрелците, а Стрелците се ядосват. Но и двете зодии обожават хубавата храна и пробват много екзточни ястия в интересни ресторанти. Харесвам им заедно да ходят на кино и театър, а и обичат дълбоките разговори. Трябва да общуват повече един с друг, да правят компромиси, да редуват заниманията, да си имат вяра и да остават сами понякога.

Близнаци и Дева
 
Упрявлава ги една и съща планета - Меркурий, затова понякога им се струва, че са родени един за друг. Общуват много, а и хубавото е, че са добри и надеждни приятели. Споделят си, дават си съвети, подкрепят се. Но имат и много различия и затова често се карат. Близнаците се държат по-детински, не мислят за последствията, не обичат правилата. Често променят плановете си, когато бързат за уж важна среща може да се спрат само за да помиришат някое цвете на улицата. Това дразни практичните и изпълнителни Деви. Те не понасят някой да губи време, искат винаги да са точни, всичко да върви по план, детайлите да са изпипани. Дразнят се колко несериозни са Близнаците.
 
Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase