Снимка: Pexels/Andrea Piacquadio

Тези зодии винаги ще ви кажат истината, независимо дали тя ви харесва или не. Те са искрени, не премълчават нещата и просто не могат да лъжат. Ще са открити с вас, ще са честни, когато говорят за чувствата си и няма да ви заблуждават.

Ето кои са те, според "BestOfLifeOnline".

Рак
 
Раците много държат на близките хора. Те искат приятели и семейството им да им вярват и да се обръщат към тях, когато имат нужда от помощ. Затова, никога не крият нищо, рядко пазят тайни. Казват истината. Те са много емоционални и чувствителни, затова искат да останат честни, а не да лъжат. Не ги бива в лъжите и прикриването. Анализират прекалено много всичко - какво някой е казал, какво е направил, защо нещо се е случило, дали са казали правилното нещо. Затова не лъжат - това би ги разтревожило още повече и биха се чувствали виновни.

Водолей
 
Тези зодии не вярват в това да изрекат лъжа, за да запазят мира и да пощадят чувствата на някого. Те наричат нещата с истинските им имена и казват всичко точно такова, каквото е. Не ги интересува дали ще ви наранят. Ако ги питате за мнение, ще са напълно откровени и дори ще развият цяла лекция. Не спестяват нищо. Те търсят истината и справедливостта, не понасят лъжите. Искат да са мъдри, да покажат знанието си, да докажат истината. На моменти дори са прекалено честни.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

20

Най-сетне!

преди 2 месеца

Едно хубаво нещо да кажете за козирога!

19

Пешо

преди 2 месеца

Рак - честни??? Дрън - дрън - дрън..... До мене си имам един рак - кажи - речи - над 20 годин. Па си послъгва, ама си послъгва. Ка го изловя - почва да плете врели - некипели...Дори в разговор като се усети че ще каже нещо , което се усеща че не трябва да каже - млъква на средата на думата. Абе хитреци безподобни са тия Раци, ама - нейсе....То честен чиляк по днешно време видели ли сте? Аз - не!... Всичко живо лъже, такова време настана - лъжливо - всички лъжат, политици , медии - всички

18

Познавам 2 жени Рак

преди 2 месеца

Едната е с характер, какъвто е описан в материала по-горе, но има склонност да си служи с манипулации - когато не й стигат силите да постигне нещо, се опитва да манипулира някои хора така, че нещата да се развият така, както тя иска. Другата е много честна и реагира спонтанно, но в едно отношение не е почтена. Омъжи се и се разведе съвсем млада и оттогава буквално полудява, щом види хубав или интересен мъж. Не се спира пред нищо, за да преспи с него, дори да е съпруг или гадже на нейна приятелка