Снимка: Istock
fallback

Любовният ни живот през тази седмица ще е динамичен. Лунното затъмнение и пълнолунието на 8 ноември може да доведе до обърквания и обрати в любовта. Трудностите, свързани със споделянето на ресурси във взаимоотношенията, също могат да бъдат тема за много представители в зодиака. Също така е възможно да ни се стори по-трудно, отколкото сме предполагали, да се откажем от нещо за настоящ или потенциален партньор. Необвързаните, които търсят любовна връзка, може да намерят перфектната комбинация от духовна връзка, съчетана с интензивна химия. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Любовен хороскоп за ноември

Овен

Проблеми с бюджета може да създадат конфликти с любимия човек. Лунното затъмнение във вторник, което е в знака на Телец ще създаде радикални промени по отношения на финансите. Опитайте се да разрешите въпроса без излишно напрежение, така ще си спестите конфликтите. От друга страна, за самотните Овни нещата ще вървят малко по-лесно. Няма да им липсват флиртове, задълбочаване на вече съществуващи взаимоотношения.

Тест: Какво ви очаква през ноември

Телец

Телци, тази седмица на 8 ноември ни очаква пълнолуние във вашия знак. Но също така ще имаме и лунно затъмнение. Това със сигурност ще се отрази в любовния ви живот, независимо как изглежда текущото ви състояние на връзката. Обвързаните, но и търсещи своята половинка ще се страхуват от това да не загубят личната си свобода. Ако сте във връзка ще покажете на партньора си, че държите на вашето лично пространство, в случай, че той по някакъв начин го е прекрачил.

Месечен хороскоп за ноември

Близнаци

Притесненията в любовния живот може да причинят физически дискомфорт. Ако случаят е такъв, опитайте се да разберете възможните причини. Кипящото романтично негодувание може да се е превърнало в токсично и сега се проявява във вашето физическо здраве. Не позволявайте на това да се случва. Умът и тялото ви са силно свързани, така че когато знаете, че нещо не е наред в любовния ви живот, обърнете внимание на това възможно най-скоро. Въпреки това, необвързаните Близнаци може да имат интересна среща.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 1 година

"Очаква ни интересна седмица в любовта"===Изявление ли бе да го опишеш? А какво ни очаква в секса?

fallback