Снимка: iStock/Geribody

Овен

Текущите занимания ще са повече, отколкото предполагате и на моменти няма да ви е съвсем до романтика. Независимо от това не отклонявайте предложенията на половинката си за съвместни занимания. Ефектът ще е двоен – ще се сближите и ще се забавлявате. Оставате му/й инициативата и той/тя ще организира съвместното ви време така, че да възстановите силите и да повишите тонуса си.

Телец
 
Контактите ви ще са интензивни, но това не значи, че ще са интересни. Сравнително често ще сте в големи и шумни компании, но в които, уви, няма да са много хората, споделящи вашите интереси. Не приемайте покани за купони само, за да не сте сами, а в обкръжение. Пълноценните връзки са за предпочитане пред шумните и разнородни групи, които ви отегчават.
 
Близнаци
 
Отношенията с любимия човек на моменти ще ви изглеждат абсолютно формални и, за съжаление, няма да сте далеч от истината. Не е изключено той/тя да е ориентирал/а вниманието си към друг обект на интерес. Опитайте се да изясните ситуацията през втората половина на седмицата като му/й обясните, че лъжата и любовта са несъвместими категории.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase