Снимка: Pexels/ArtHouse Studio

Ревността във връзките е нещо често срещано. В умерени дози, тя може да е полезна - така партньорите се опознават по-добре и разбират, че се ценят един друг. Но, ако единият партньор е много ревнив и задушава половинката, отношенията ще станат токсични и бързо ще се разпаднат. Вижте кои зодии проявяват голяма ревност, според "Purewow".

Овен
 
Те приемат живота като спринт, като състезание, в което винаги трябва да са първи и на върха. Искат да действат, да са единствените, много нетърпеливи и импулсивни са. Оставят ревността и завистта да ги завладеят, ако половинката обръща повече внимание на друг човек и ако някой друг сбъдва техните мечти. Много са решителни и състезателни, дразнят се на хората, които са постигнали повече и по-лесно намират любовта. Искат да са първи, най-желани, най-търсени, и имат голямо его.
 
Рак
 
Раците са много чувствителни и емоционални зодии. Те приемат всичко лично, но често крият какво чувстват. Пишат за страданията си в дневника си или изливат душата си чрез изкуство, но така и не признават съвсем директно пред половинката кое точно ги дразни. Връзките са много важни за тях, копнеят за истинска любов и стават много несигурни и ревниви, когато нещо заплашва връзката им с любимия човек. Ако гаджето им има много добър приятел, с когото споделя общо хоби и прекарва доста време, Раците ще са много недоволни. Копнеят за стабилност и сигурност.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase