Снимка: Pixabay/Andrea Piacquadio

Тези зодии са свикнали да обсъждат другите. Те могат да критикуват близки и приятели за постъпките им, да ги обвиняват, да не разбират поведението им и да не им дават подкрепата си. Много често съдят хората и не се поставят на тяхно място. Вижте кои са те, според "Glam".

Дева
 
Обичат да анализират, служат си с логиката и са практични, а всичко това означава и леко хладни. Държат на реда, организацията, изискаността, искат всичко да е перфектно. Много са дисциплинирани, отговорни и отдадени на каузите. Вършат съвестно работата си, помагат, постоянно мислят и за другите. Въпросът е, че когато някой не се старае толкова и не може да е толкова дисциплиниран, сериозен и организиран, Девите се дразян и го критикуват. Те са обсебени от перфекционизма и не прощават грешките. Правят от мухата слон и не се отпускат. Забелязват дори най-малките детайли и изтъкват какво другите тябва да подобрят. Съдят и прекаляват с изискванията.
 
Козирог
 
Тези зодии също са доста практични, сериозни, стабилни, организирани, постоянни и упорити. Работят здраво, не говорят много за чувства и емоции, решени са да успеят, държат на дисциплината, ще направят всичко, за да постигнат целите си. Мотивирани са и не разбират хората, които не са толкова амбицирани и отговорни. Не понасят някой да е разсеян и объркан, веднага го критикуват. Не им харесва и когато някой е прекалено емоционален. Козирозите съдят по-мързеливите хора и тези, които се забавляват, вместо да работят за целите си и са безгрижни. Иронизират некомпетентните.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase