Яденето на грозде удължава живота с 5 години.
Ново проучване установява, че ако хапвате от този вкусен плод редовно, може да живеете с 5 години по-дъло.
Гроздето е богато на химикали, които повишават стомашните бактерии и понижават нивата на холестерола. А всичко това пък намалява риска от развитие на сърдечна болест и рак.
Учени от Университета на Западна Нова Англия установили, че гроздето изчиства рафинираните мазнини и рафинираната захар, които се съдържат в преработените храни. Така че, ако редовно ядете джънк фууд, гроздето намалява вредните ефекти от нея, предават от "Female First".
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
8
Анонимен
преди 1 годинаХапвам доста грозде ,надявам се да искарам сто години
7
бай Гроздан
преди 1 годинаПравилно!Бъкано е с химикали! Иначе не става!:)
6
Анонимен
преди 1 годинаАз гроздето го пия не го ям