За да отслабнете, трябва да ядете зеленчуци без нишесте, твърди специалистът по отслабване д-р Джоузеф Сен Пиер. Той посочи петте най-полезни зеленчуци за отслабване в статия за Health News Hub.
Сен Пиер обясни, че нишестените зеленчуци като картофи, царевица, тиква и грах също са полезни за здравето. Въпреки това, за тези, които отслабват, е по-добре да изберат зеленчуци без нишесте, тъй като имат по-малко калории и въглехидрати.
Лекарят смята за най-полезни тиквичките, които са богати на витамин С, брюкселското зеле заради омега-3 мастните киселини и спанакът, който наситен с калий, магнезий и витамини от група В и К. Специалистът предложи също да се добавят към диетата карфиол и краставици, тъй като те съдържат много течности, фибри и калий.
По-рано беше съобщено, че диетолозите са посочиха шест начина да се ускори отслабването. За да направите това, трябва да ядете повече зеленчуци и да комбинирате въглехидрати с протеини./БГНЕС
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
Коментари Напиши коментар
3
Анонимен
преди 1 годинаНе ви ли омръзно с тези глупости топове,класации,простотии
2
Анонимен
преди 1 годинаАло, къде слагате спорта и физическата активност?! Без спорт ще увиснете като смола!
1
Анонимен
преди 1 годинаСезонни само, без нитрати.