Снимка: Pixabay/melancholiaphotography
fallback

27-годишната Кейли Стед от уелския град Суонси се омъжи, въпреки че годеникът й я изостави непосредствено преди сватбата, съобщи The Sun.

Вечерта преди сватбата Стед отишла на моминско парти с приятелките си, докато годеникът й Калъм остана с приятели в микробус близо до сватбената церемония. На следващата сутрин приятелите му казали на булката, че по време на купона той отишъл някъде и не се върнал. Стед се обадил на майката на Калъм и разбрал, че той е тръгнал с колата си.

„В този момент все още имах надежда, че той ще се върне, защото през цялата ни връзка той понякога излизаше на разходка или сядаше зад волана, за да прочисти главата си, когато беше нервен“, спомня си Стед. На следващия ден обаче бащата на младоженеца каза, че Калъм няма да дойде на сватбата.

Известно време Стед беше в отчаяние, но в крайна сметка реши да не отменя празника, тъй като искаше да прекара времето с приятели и роднини. „Похарчих много пари, очаквах с нетърпение лакомства, танци с баща ми, прекарване на време със семейството ми, така че защо не?“ - каза булката.

Стед смени надписа „Господин и госпожа“ на кабината за снимки със „Случайното парти на Кейли“ и удари с юмрук сватбената торта, тъй като й напомняше за Калъм. „Винаги ще ми напомня, че нямам нужда от нечия любов, за да бъда щастлива“, каза жената./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Щерю

преди 1 година

Годеникът беглец - сюжет за нов филм на Холивуд...

15

мдаа

преди 1 година

по-добре с друг отколото с някакъв откачалник който не е порастнал и не знае какво иска

14

Анонимен

преди 1 година

До сьоъветно - Ти близнакът на Вивианчето ли си?

fallback