Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 19 – 25 септември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Предстоят значителни успехи в заниманията, които харесвате и предпочитате. Ще можете да приложите на практика лидерските си умения. Новите дейности ще са вид предизвикателство, даващо възможност да разгърнете максимално потенциала си и ще ви осигурят нови последователи. Моментът е подходящ за уреждане на взаимоотношения със задграничните партньори, за предприемане на пътувания на далечно разстояние, за промяна на местоживеенето или работното място. Ако сте си поставили за цел да реализирате професионален напредък, ще го постигнете.

Телец

Отношенията с околните (колеги, партньори, съседи) на моменти ще са проблемни, но дори да се стигне до открити спорове, в края на седмицата противоречията ще се уредят. Избягвайте категоричните изказвания и прекалено настойчивото изразяване на позицията си. Ще се справите с въпроси, засягащи финансите, реорганизация на бизнеса и изобщо работа, чието изпълнение зависи персонално от вас. Действайте с умерено темпо, въздържайте се от излишни претенции и най-вече капризи.

Близнаци

Предстоящият период ще е сравнително спокоен, на моменти дори леко скучноват. Ще ви се прииска да си организирате пътешествие, да направите нещо ново, но е препоръчително да избягвате грандиозните планове. Дори да се наложи да пътувате, бъдете предпазливи. Автомобилът или друга техника може да ви изненада с повреда в най-неподходящия момент. Лесно и безпроблемно ще се справите с поредица битови задачи и подготовката за зимния сезон.

Рак

Предстоят новости, създаващи грижи, но ще са по-скоро приятни. Темпото на работа няма да зависи от вас и ще е неравномерно, на моменти напрегнато. Напрежението ще идва от факта, че постигането на споразумение по част от спорните въпроси ще се окаже сложно и в личен, и в делови план. Особено добри резултати ще получите от самостоятелната работа. Екипните дейности ще са проблемни заради лични противоречия между участниците, които ще се появяват в най-неподходящия момент.

Лъв

Екипната работа ще е не само ефективна, но и печеливша. Лесно постигнатите прекрасни резултати ще са източник на удовлетворение и добро самочувствие. Хора от миналото отново ще се появят в живота ви с предложения и идеи за нови проекти. Изслушайте ги старателно и преценете ефекта от съвместната работа в перспектива. Във връзка с нея и необходимост от получаване на допълнителна информация или участие в кратко обучение е вероятно да се наложи да предприемете кратко пътуване към място, което познавате. Новите впечатления от него обаче ще са различни и вълнуващи. Презентирайте уменията си в колкото е възможно по-широк мащаб, няма да съжалявате.

Дева

Водещото събитие е ингресията на ретроградния Меркурий отново във вашия знак. Събитията ще са странни, свързани с много срещи и разговори при това предимно със стари познати, приятели и колеги. Пестете си силите, не разпилявайте енергията в прекалено много направления. Ще реализирате всичките си замисли, ако действате последователно, методично, с умерено темпо и придържайки се към правилата. Отстоявайте позициите си, отчитайки и чуждите интереси.

За другите шест зодии четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase