Снимка: Pixabay/12019
fallback

На 10-и септември ни чака последното пълнолуние за лятото. То ще бъде в знака на Риби, които са мечтатели и идеалисти. Събитието в събота ще донесе разкрития и ще ни накара да видим възможностите си. Ето на кои зодии т.нар. Жътварска луна ще донесе най-много промени, според "Elite Daily".

Близнаци
 
Фокусът при тях ще е върху надеждите и мечтите, свързани с кариерата и занаятите. Те ще мечтаят смело. Ще забележат някакво откритие относно идеалите си в професионалния живот. Ще помислят какво биха направили в работата си, ако нямаше граници и лимити. Близнаците са малко разсеяни от детайлите, но сега е прекрасно време да погледнат общата картина.

Дева
 
Последните седмици бяха заети за тях. В събота е кулминацията и тя ще е свързана с връзките. Ще се изправят срещу надеждите и идеалите, които имат за отношенията си с другите. Те мислят логично, което значи, че трудно позволяват на себе си да прегърнат възможностите, които не са точно пред очите им. Но сега ще имат надежда за някои свои връзки и за това какво те ще им донесат в бъдеще.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

бушмен назиров

преди 1 година

Джаф джаф, джаф джаф джаф...

7

Анонимен

преди 1 година

Па я се чудим що вият вълците!

6

Анонимен

преди 1 година

НА АНГЛИЙСКОТО БАБЕ ДОНЕСЕ ЩАСТИЕ !!!

fallback