Снимка: Istock

Има два вида изневяра – физическа и емоционална. Втората е по-опасна, защото тя означава задълбочаване на взаимоотношенията, разбира се свързана е обикновено и с физическата изневяра. Емоционалната изневяра може да започне навсякъде – в работата, сред близки приятели, хобита и занимания, случайни контакти в социални мрежи, тайни профили в сайтове за запознанства. Емоционално неверният партньор винаги е разпознаваем, само трябва да сме малко по-наблюдателни.

Как да разберете дали вашият партньор ви е емоционално неверен?

1. Хващате измамника в лъжи

Най-различни лъжи, сред които може да е и изневярата. Рядко се получава да изневериш на партньора си и да прикриеш напълно следите си. В един момент измамникът ще трябва да измисли история, за да прикрие следите си, но вие трябва да сте една крачка пред този човек и да проучите всички несъответствия.

2. Емоционално неверният човек е потаен относно телефона си

Достъпът до мобилния телефон е един от най-лесните начини да хванете някого, който ви е емоционално неверен. Проследяване на обаждания, чатове. Обърнете внимание и на поведението на човека, когато си пише с някого. Дали например заема позиция, която му позволява да скрие от вас с кого си пише. Когато разговаря с някого как го прави, отбива ли позвънявания и т. н. Хората стават много потайни, само когато имат какво да крият.

3. Изведнъж започва все по-често да споменава нечие име

Друг класически случай на някой, който има емоционална връзка с друг човек е, че често ще го споменава. Може да ви разказва някакви неща за него или да ви разпитва за този човек, ей така, докато си говорите разни други неща. Това е показател, че партньорът ви или човекът, към когото изпитвате силни емоции, мисли постоянно за личността, която го вълнува.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

2

Врял и кипял

преди 3 месеца

Знаците N 1, 2, 4, 5 и 6 са присъщи и за онзи, който изневерява физически. Знак N3 , често споменаване на нечие име, допуска само не много умният изневеряващ физически или емоционално човек. Последният знак - много споделял с друг човек, това няма как да знаете, особено ако изневеряващият е по характер "потаен г." Знак N7 е характерен само за някои. Повечето изневеряващи са бодри и весели, защото освен в официалната връзка получават интимност и някъде другаде.

1

Емоционална изневяра

преди 3 месеца

Жената преглежда ризата и сакото на мъжа с лупа, не намира нито един дълъг женски косъм и започва скандал: - Вече и с плешиви жени ли ми изневеряваш?