Снимка: Istock

Планетата на любовта – Венера, ще прекара последни дни в знака на Лъв. Това носи много разнообразие, игривост и романтика в любовен план. Марс и Юпитер също ще допринесат за това да се чувстваме по-добре в любовта. Тези планети могат да повишат либидото ни, да имаме възможност да задоволим някои от желанията си. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, вече може да се наслаждавате на великолепната енергия на Венера, която е във вашия романтичен сектор. Наскоро тя беше по-напрегната заради връзките ѝ с други планети, но сега енергията ѝ е много по-положителна. Сега, заедно с Марс и Юпитер ще окаже силна подкрепа на онези от вас, които търсят своя нов партньор. Ако сте във връзка, хармонията ще ви радва, но вие също можете да се възползвате от хубавата енергия на Венера.

Телец

Венера ще подкрепя и семейните представители на зодия Телец. Планетата на любовта ви насърчава да прекарвате повече време в компанията на любимия ви човек, да се отдавате на занимания, които ще ви помогнат да заздравите още повече вашата връзка.

При необвързаните, дори и да нямат на хоризонта си някоя личност, с която се срещат, положителни емоции няма да им липсват. Въпреки това е малко вероятно да започнат нова връзка. Но не унивайте, защото много скоро събитията ще се променят в положителна посока.

Близнаци

Близнаци, социалният ви живот ще бъде много по-вълнуващ и интересен. Готови ли сте да му се насладите? Огненият Марс във вашия знак ще направи прекрасна връзка с Юпитер, който все още е във вашия социален 11-и дом. Ако сте необвързани ще имате повече желание, но и възможности за вълнуващи срещи, флиртове. Обвързаните Близнаци ще се забавляват повече в компанията на партньора си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase