Снимка: Istock

Поддържането на щастливи отношения във връзката не е лесно. Дори между партньорите да цари щастие, любов и разбирателство, винаги се появяват различия, които се превръщат в повод за конфликт. Ако провалите във връзките ви се случват винаги по сходен начин, има вероятност да допускате някои пагубни грешки, които убиват отношенията всеки път без изключение.

Кои са факторите, които могат да съсипят всяка връзка отново и отново?

Проблеми с доверието

Лошият опит в предишните връзки или събития от детството и миналото ви могат да ви накарат да имате проблеми с доверието. Това е нормално, но когато се проявяват без причина в настоящата ви връзка, те отблъскват партньора ви и го карат да се чувства сякаш постоянно трябва да доказва, че не ви мами. Това е емоционално изтощително и може да съсипе дори най-здравите отношения.

Изневери и ревност

Изневярата е една от най-честите причини за раздяла. Те е непреодолима спънка, личностна и емоционална обида, която не всеки човек успява да преглътне и прости. Ревността е другият препъни камък във връзките, който може да унищожи и най-щастливите отношения. Ревността е вид проява на опит за притежание, за контрол, тя може да разяде връзката отвътре. Още по-пагубна е, когато се появява без причина. Ако ревнувате партньора си от всичко и всички, това ще го отблъсне и в крайна сметка ще се превърне в една от причините за разпад на връзката.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

5

Добричка лястовичка

преди 5 месеца

Заради интригите на други хора , връзките се съсипват ! Заради завистливи и алчни хора така става ! Тези хора са вредителите на човечеството ! Не са нормални хора !

4

Анонимен

преди 5 месеца

До Бай Илийчо Кобилкина като праи дудучета, що не остана при тебе? Щот си стиснат във всяко отношение

3

Анонимен

преди 5 месеца

И аз съм във връзка с моя въображаем приятел- Чъки.