Снимка: Istock

Ако имате съпруг, който ви кара да се усмихвате всеки ден, може би имате щастието да се радвате на безусловната му любов. Но не само усмивката е показателна за това колко успешен е бракът ви. Има още признаци, които показват, че съпругът ви е най-добрият за вас и сте късметлийка да сте открили любовта именно в негово лице.

Ако можете да отговорите с „да“ на тези въпроси, значи съпругът ви е страхотен.

Страхува ли се съпругът ви от вашите емоции?

Един от най-важните въпроси, на които е важно да отговорите с „да“. Много от конфликтите в брака и връзките възникват заради неразбирането на емоциите на другия. И тъй като мъжете и жените имат различна емоционалност, често мъжете се страхуват от резките промени в настроенията на жените, не ги разбират, смятат проявата на емоции и сълзи за слабост.

Ако обаче вашият съпруг ви разбира напълно, не ви съди и приема емоционалността ви, значи той просто е страхотен.

Познава ли съпругът ви езикът ви на любовта?

Ако половинката ви много добре познава езика ви на любовта, това означава, че той ви разбира много добре. Всяка дума и жест от ваша страна са разчетени правилно. Освен това съпругът ви вероятно много добре знае как да ви зарадва, именно защото познава не само любовния ви език, а и онова, което може да ви зарадва.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 месец

Само един въпрос е, колко има в банковата сметка, см, кубици, квадрати са без значение, ако първото е задоволително.

3

Анонимен

преди 1 месец

Въй, от 15 коментара само 2 останАли! А ето ги и правилните 4 въпроса: Колко на месец, колко см., колко кубика, колко квадрата?

2

Анонимен

преди 1 месец

Ако имате повече въпроси, обърнете се към някои от комшийките или към колежките му.