Продукти:
- 500 г печено или варено пилешко месо без кожа
- 2 краставици
- 300 г грах от консерва
- 3-4 стръка копър
- 1 малка глава лук – по желание
- 1 кутийка майонеза
- сол на вкус
Приготвяне:
Краставиците и месото се нарязват на кубчета, след което се слагат в купа. Към тях се добавят наситнения копър, отцедения грах и майонезата. Овкусете със сол и разбъркайте добре.
Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
5
ХАХАХАХА
преди 1 година7-9 лева са бутчетата в нашия квартален месен магазин,който по- принцип държи ниски цени на месото И ПОЛОВИНАТА ХВЪРЛЯШ-кости,кожа. в хипермаркетите за бльоджавото им "месо" цените са калпавияя продукт наистина са космически плюс напомпани с *** и най- вече ВОДА- стават наполовина.За мен пържоли или виенски свински шницел благодаря- разкошно месо продават при нас само с лев по-скъпо.14-15 лева пресен колбас за тази отврат с най- евтините продукти.Ми да им е сладко!
4
Читател
преди 1 годинакакви цени, ходиш ли в магазин, 4лв, килограм бутчета, колкото и преди година?
3
Анонимен
преди 1 годинаИли позната също като антибиотична салата.