Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 500 г печено или варено пилешко месо без кожа
  • 2 краставици
  • 300 г грах от консерва
  • 3-4 стръка копър
  • 1 малка глава лук – по желание
  • 1 кутийка майонеза
  • сол на вкус

Приготвяне:

Краставиците и месото се нарязват на кубчета, след което се слагат в купа. Към тях се добавят наситнения копър, отцедения грах и майонезата. Овкусете със сол и разбъркайте добре.

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

ХАХАХАХА

преди 1 година

7-9 лева са бутчетата в нашия квартален месен магазин,който по- принцип държи ниски цени на месото И ПОЛОВИНАТА ХВЪРЛЯШ-кости,кожа. в хипермаркетите за бльоджавото им "месо" цените са калпавияя продукт наистина са космически плюс напомпани с *** и най- вече ВОДА- стават наполовина.За мен пържоли или виенски свински шницел благодаря- разкошно месо продават при нас само с лев по-скъпо.14-15 лева пресен колбас за тази отврат с най- евтините продукти.Ми да им е сладко!

4

Читател

преди 1 година

какви цени, ходиш ли в магазин, 4лв, килограм бутчета, колкото и преди година?

3

Анонимен

преди 1 година

Или позната също като антибиотична салата.

fallback