Снимка: Istock

Времената на сивите и сините костюми в три части са отдавна отминали. В днешни дни офис облеклото е много по-разчупено и удобно, тъй като все повече хора асоциират работата с динамика и движение. Пандемията от ковид-19 наложи нови методи и схеми на работа – от вкъщи, от офиса или хибриден модел. Свободата и „новото нормално“ позволяват и повече въображение в стила за офиса.

Ето как да приковем погледите и да не останем незабелязани:

Създайте своя “униформа“ и я надграждайте

Затвърдете присъствието си в офиса – изберете няколко облекла, които ще се превърнат във ваша запазена марка – черен панталон, блейзър или риза. Те ще бъдат основата, върху която ще надградите стила си, добавяйки цветни или класически акценти.

Съчетайте класически и смели цветове

Ако все пак притежавате не малко облекла в сиво, черно или тъмносиньо, можете да “раздвижите“ стила си, комбинирайки ги със светли тонове. Помислете си за сив костюм, комбиниран с оранжев топ и обувки в същия цвят. Идейно, нали?

Добавете принт

Ставате сутринта, отново бързате, изправяте се пред гардероба и посягате към черния панталон. Дотук – добре. Разчупете стила си и добавете смела блуза с принт в жълто или зелено. Не е нужно да го правите всеки ден, но все пак е начин да не останете незабелязани и да внесете малко настроение в работния ден.

Изберете стилна чанта

Забравете за малките чанти през рамо – ако искате да изглеждате по-професионално, изберете хубаво ушита, стилна чанта. Нека размерът ѝ бъде подходящ, за да можете да приберете в нея малък лаптоп или документи. Не е нужно да е от скъпа марка, достатъчно е да е от естествена кожа или друг качествен материал.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 седмица

Къпете се и си сменяйте дрехите по-често! Имам колежка, покрай която не се диша просто, а се фръцка с тоалети... А на друга и миришат краката, като ходи лятото със сандали... Да не говорим за WC-то, когато някоя е с разтройство или мензис...

9

без ограничения

преди 1 седмица

Ходете без *** и ще привлечете благородното внимание на всички около вас!

8

КМ

преди 1 седмица

Офисният планктон си показва тоалетите вече... Робовладелският строй се надявам да приключи в най-скоро време.