Снимка: Pixabay/LuidmilaKot
fallback
Това са зодиите, които често се преструват, че са щастливи. Те редовно сравняват живота си с другите и просто са горделиви - не могат да понесат, че някой е по-щастлив от тях. Не искат хората да разбират за личните им проблеми или пък просто да тревожат близките, затова се правят на весели и доволни. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Овен
 
Много са упорити и големи инати, затова се преструват на щастливи често. Редовно изразяват мнението си по незрял начин и са много директни с околните, не могат да крият емоциите си. Преструват се, че са добре, защото не могат да понесат да кажат, че са сбъркали или друг да излезе прав. Защитават своята позиция. Понякога се преструват на щастливи, за да не наранят чувствата на другите.

Телец
 
Ако вярват, че могат да се доверят на човека срещу тях, те ще се разкрият, ще говорят за проблемите и предизвикателствата. Но е трудно да спечелите доверието им и те да ви вярват истински. Ако не са уверени във вас, няма да изразят чувствата си, за да не кажат нещо прекалено лично и да не го използвате срещу тях. Предпочитат да се правят, че всичко при тях е наред и да не говорят много, за да избегнат неловки ситуации.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 година

ала бала. Защо нямате статия за православието? Кви са тия бабини севитини? Блъска се рейс и загиват пътниците от всички зодии, как коментираме?

3

XuTbP5bP

преди 1 година

И 4-те зодии работят като "журналист" в тая "редакция"!

2

Анонимен

преди 1 година

За всеки човек щастието е различно нещо.

fallback